top of page
Memo family logo

FRI FRAKT OVER 550KR - Helt hjem

Bærekraftig produksjon

Oppdatert: 27. jun. 2023

En bærekraftig produksjon innebærer å minske miljøødeleggelse når man lager en vare. Å produsere varer i Norge er mer kostbart enn andre land som for eksempel Kina, men gevinsten for miljøet vårt er så mye større. Transport er en stor kilde til klimagassutslipp i Norge. Ved å satse på lokale aktører som samarbeidspartnere, sparer vi miljøet for lange transportetapper og vi er sikre på at det er gode produksjons- og arbeidsforhold.


I tillegg mener vi det ligger sjarm i det å skape noe sammen med andre lokale aktører. Vi har et tett og hyggelig samarbeid med både illustratør og fabrikk. Det gir skaperglede, og vi vil fortsette å jobbe for å levere gode og unike kvalitetsvarer til dere som velger oss.


Våre produkter er utviklet i Drøbak av Memo Family, illustrert i Haugesund av Susann Haaland Karlsen og produsert av Konsis i Oslo. Jo, også er Konsis en svanemerket bedrift, som er det offisielle nordiske miljømerket.

Når du handler hos oss støtter du en liten men god familiebedrift, med fokus på nyttige og miljøvennlige produkter av høy kvalitet. Vi setter våre kunder høyt, og gjør alt vi kan for at dere skal få en god handleopplevelse. Her kan du lese mer om Memo Family


Norsk nettbutikk med norsk produksjon <3

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page