top of page
Memo family logo

FRI FRAKT OVER 550KR - Helt hjem

Memo family logo

"Memo Oppdagelsesverden var et herlig mestringsprosjekt for store og små! Både for barna våre på 5 og 8 år som opplevde økt selvstendighet og mestring, men også for oss voksne som opplevde det positivt å jobbe sammen med barna, ikke bare forvente og stille krav. Vi fikk også en hyggelig stund med barna når vi snakket oss gjennom dagen for å telle fotspor!"

"Opplever at dette var en redning for meg som forelder. Et konkret hjelpemiddel som vi kan bruke for å endre tidligere vanskelige situasjoner til noe positivt. Det er mye hyggeligere å "mase" om klistremerker og premier enn å kjefte og true om å ta vekk ting fra barnet. Har lest mye om råd på nett osv, men aldri hatt noe så konkret å jobbe med - som begge synes er morsomt! Vi opplever at sønnen vår er roligere, opplever mestring og hverdagen går lettere. Barnehagen har også lagt merke til at han er roligere. Kanskje dette var endringen som skulle til for meg som forelder, for å ha mer fokus på ros og det positive."

"Vår sønn (5 år) fikk stor motivasjon til å gjennomføre oppgavene på eget initiativ. Veldig moro. Synes oppdagelsesverden er et nyttig verktøy for å snu på litt fastlåste mønster."

"Sønnen vår på 3 år var ikke så motivert til å bruke do, men når han fikk 2 stk klistremerker for hver gang, da ble det plutselig gøy! Produktet er kjempegøy og vi gleder oss til å bruke det til andre oppgaver også."

Det var gøy at det ble et felles prosjekt for familien. Vi som foreldre kan innimellom være uenige i hvordan vi skal gjøre ting i oppdragelsen, så var fint med en felles "metode". Når sønnen vår skjønte opplegget førte det til motivasjon og mestring. Gleder oss til å prøve med nye oppgaver videre."

Memo Oppdagelsesverden var et utrolig spennende produkt, både for voksne og barn. Alt var lett å forstå, oversiktlig og pent design. Vi vil absolutt fortsette med det og anbefaler det videre.

Inspirerende, nydelig design med enkle og spennende oppgaver for vår 3åring. Supert at oppdagelsesverden kan henges opp der det passer!

Kjempe fint produkt, godt gjennomført. Fint og stilig design og tegninger. Liker godt at det er norskprodusert og bærekraftig.

Dette har virkelig bidratt til glade, gode stunder for både store og små (2 og 5 år). Også masse mestring på hjemmebane!

Omtaler av Memo Oppdagelsesverden

bottom of page